+(4)0743 687 817

DVD borítók A nap legszebb perceit rögzítő filmkockákból összefoglaló videoklipet készítünk zenei aláfestéssel. A videoklip kísérő zenéjét Önökkel közösen választjuk ki. A kész DVD-t egyedi, animált menüvel látjuk el. Minden DVD egyedi borítóval ellátott tokban kap helyet, melyet ket példányban adunk át. Ha a videós részt vesz a beállított fotózáson, akkor az ott felvett anyagból is egy zenés videoklip készül. A DVD korong felületére a tokkal harmonizáló nyomat kerül, ami egyénivé teszi a megjelenést. A szerkesztett videókat menüvel, aláfestő zenével látjuk el, nyomtatott DVD-n, borítóval ellátott tokban adjuk át.
Esküvők filmezése
Az esküvő egy varázslatosan hosszú és kellemesen mozgalmas nap az életben, melynek során minden részlet, minden egyes lépés, kimondott szó, ölelés és kedves mosoly fontos momentuma lesz a napnak. Egy esküvőről készült videó abban segít, hogy az esküvő főszereplői: a menyasszony és a vőlegény, valamint minden olyan résztvevő, aki jelen volt bármikor újra megcsodálhasson minden egyes fontos momentumot, minden olyan pillanatot, amitől egy esküvő felejthetetlenné válik. Ezt a videót bárkinek megmutathatjuk legyen az barát rokon vagy ismerős, sőt, akár esküvőnkben olyanok is gyönyörködhetnek ezen videó által akik a nagy napon még meg sem születtek. Egyszóval esküvőről készült igényes, minőségi videóinkkal olyanoknak nyújtunk segítséget, akik igazán felejthetetlenné akarják tenni, és egy örök emlékként akarják megőrizni életük legcsodásabb napját, az esküvőjüket.
FÉNYKÉPES AJÁNDÉKTÁRGYAK www. YKASHOP. ro ESKÜVŐI KÉPEK ESKÜVŐK FILMEZÉSE ESKÜVŐI ALBUMOK BALLAGÁSI KÉPEK ESKÜVŐI MEGHÍVÓK FÉNYKÉPKIDOLGOZÁS KAPCSOLAT

© Copyright by Yka Foto Studio - 2009 - 2019 - Minden jog fenntartva. C.U.I. 26547940 - Tel.:(+4)0743-687 817